Хаос у Паризу, ВАР након два сата поништио гол Аргентине

Дарко Драгичевић
Хаос у Паризу, ВАР након два сата поништио гол Аргентине

ПАРИЗ - Невјероватан старт фудбалског турнира на Олимпијским играма. Два сата након завршетка меча поништен је гол Аргентине којим је екипа у 16.минуту судијске надокнаде дошла до 2:2 против Марока, па су играчи опет морали на терен.

Одиграли су поново пет посљедњих минута а крају је Мароко славио са 2:1 у општем хаосу на старту Олимпијског турнира. До ове ситуације је дошло због хаоса на крају меча.

Аргентина је у 116.минуту постигла гол за 2:2 а стријелац је био Кристијан Медина. Навијачи Марока су затим гађали Аргентинце свим и свачим с трибина. Резултат 2:2 је тада остао на снази, јер су и ВАР судије биле у прекиду рада.

Званични спикер је саопштио навијачима да напусте трибине.Тек када се ситуација на терену примирила, дакле два сата послије гола Аргентине, у ВАР соби је прегледана ситуација код гола Аргентинаца и "замрзнути" снимак је објављен и на екрану стадиона да сви виде.

Утврђено је да је стријелац гола Медина био у офсајду  у моменту када се активирао после погођене пречке саиграча.

Меч је потом настављен, играчи су изашли да одиграју последња три минута меча при резултату 2:1 за Мароканце који су у преосталом времену успјели да сачувају мрежу и однесу побједу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана