Eво како је селектор САД одао почаст Милојевићу, те шта је рекао о Јокићу (ФОТО)

ГС
Eво како је селектор САД одао почаст Милојевићу, те шта је рекао о Јокићу (ФОТО)

Селектор Сједињених Држава Стив Кер разговарао је са новинарима након побједе над Србијом.

Кошаркаши Србије убједљиво су поражени од САД на старту Олимпијских игара резултатом 110:84.

Стив Кер, селектор америчког тима, дошао је пред новинаре носећи мајицу са натписом "Брате" у част покојном Дејану Милојевићу који му је био асистент у Голден Стејт Вориорсима.

- Србија је била сјајна у првој четвртини, а онда се појавио Кевин и преокренуо. На томе смо градили целу утакмицу. Добро је што имамо способност да лопта буде код Адебаја, или Дејвиса, или Леброна, тих великих момака, значи нам за овакве утакмице, каже Кер.

Џејсон Теитум је био видно љут након што није играо против Србије.

Изгледало је лудо када сам погледао и одлучио се за поставе, Теитум је један од најбољих играча на свету и причао сам с њим, поступио је као професионалац. Кључ свега је победити шест утакмица, Џејсон је професионалац и шампион, видеће се то у наставку турнира.
Кевин Дурент је први промашај имао тек у четвртој деоници.

Кевин је био сјајан вечерас, бриљантан. Леброн је утицао на много ствари, не само игром, већ снагом, емоцијама… Тај човек има 38 година.

О Јокићу, рекао је:

- Имамо три играча који могу да чувају Јокића, ротирао сам их цело вријеме и само сам могао да прекрстим прсте. Јокић је изванредан кошаркаш, преноси Б92.

 

Steve Kerr wore a “Brate” jersey to honor Dejan Milojevic after Team USA's win against Serbia. pic.twitter.com/rE1MBtxvRY

— Donatas Urbonas (@Urbodo) July 28, 2024

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана