Додик : Српски репрезентативци унијели страх међу америчке кошаркаше

СРНА
Додик : Српски репрезентативци унијели страх међу америчке кошаркаше

БАЊАЛУКА - Предсједник Републике Српске Милорад Додик истакао је да је кошаркашка репрезентација Србије показала да има карактер и да је унијела страх међу америчке репрезентативце, али и указао да просто није било могуће побиједити кошаркаше САД и судије, које су срамно судиле.

Додик је на свом профилу на друштвеној мрежи "Икс" написао да су кошаркаши Србије предвођени тренером Светиславом Пешићем прави јунаци нашег времена.

7"Показали су да имају карактер, знање и умијеће да су могли остварити побједу над репрезентацијом САД. И сам Пешић је рекао да су репрезентативци САД најбољи тим икада.

Али наша репрезентација је показала да има карактер и да је унијела страх међу америчке репрезентативце", навео је Додик.

Додик је честитао српским репрезентативцима Николи Јокићу и Богадну Богдановићу, свим кошаркашима и тренеру Пешићу на непревазиђеном вођству.

"Момци, хвала за све!", поручио је Додик. "Орлови" су синоћ у полуфиналу Олимпијских игара у Паризу надиграли Американце у три дионице, добили су 30 минута игре, али је нажалост посљедњих десет пресудило, те су изгубили са резултатом 95:91.

Меч за треће мјесто играће се сутра у 11.00 часова, а финале истог дана у 21.30.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана