Ђоковић љут на МОК: Непримјерено за ОИ

ГС
Ђоковић љут на МОК: Непримјерено за ОИ

ПАРИЗ - Припремам се за меч са Рафаелом Надалом, ако преброди прву препреку, рекао је најбољи српски тенисер послије побједе над Аустралијанцем Метјуом Ебденом у првој рунди олимпијског турнира у Паризу.

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић савладао је Аустралијанца Метјуа Ебдена 2:0, по сетовима 6:0, 6:1, у првом колу тениског турнира на Олимпијским играма и истакао да му је лијепо на терену, пред олимпијском публиком.

Био је спектакл, доста је боја на трибинама, много застава, људи који су дошли да подржавају спортисте. Другачија је публика, али има више људи који су генерално љубитељи спорта и Олимпијских игара, рекао је Ђоковић.
Навео је да су Игре прави спектакл и да је срећан што је играо на терену са кровом.

Цијели дан је падала киша. Жао ми је због Ебдена, не игра сингл, мало су нелогична правила да зовете дубл играча који годинама нису играли сингл када неко откаже. То је мало неумјесно за турнир и гледаоце. Одличан почетак, сутра је дан тренинга и припрема за вјероватан меч са Надалом, поручио је Ђоковић.
Како каже, спреман је за сљедеће коло у којем ће играти вјероватно против Надала.

Нисмо играли дуго овдје. Имали смо епске и спектакуларне мечеве, ништа мање не очекујем ни сада иако није на врхунцу игре, али нисам ни ја тако. Свима ће бити драго да играмо, с обзиром на наше каријере и све што смо урадили до сада. Тај меч потенцијално привлачи велику пажњу, рекао је Ђоковић, пише РТС.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана