Амерички новинар открио како је Јокић покраден

ГС
Амерички новинар открио како је Јокић покраден

ПАРИЗ - Никола Јокић је још једном очарао свет сјајним партијама у дресу репрезентације Србије на Олимпијским играма, али је неправедно остао без звања МВП.

Никола Јокић је одиграо још један одличан турнир, бриљирао је на Олимпијским играма у дресу репрезентације Србије, али није успио да освоји звање најкориснијег играча турнира. МВП звање је, ипак, отишло у руке Леброна Џејмса.

Јокић је био најбољи у свим статистичким категоријама - поентерски, скакачки и у асистенцијама - док је исто тако имао и највећи утицај на игру свог тима. Али и поред тога што звање МВП-ја није званично завршило у рукама Сомборца, цијели свет је видио да је најбољи играч на планети.

Познати амерички новинар Брајан Виндхорст испричао је у једном подкасту да је и сам био изненађен како је ФИБА организовала цијели процес.

- Речено ми је да гласају медији. Негдје тамо био је QR код на зиду у медија центру и гласање за МВП-а отворили су два дана раније, дакле за вријеме полуфиналних мечева. Прво сам се запитао, зашто би то урадили тад? - испричао је зачуђени Виндхорст, један од најпоштованијих америчких новинара који прате НБА лигу, преноси Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана