Звездине звијезде стигле у Бањалуку

ГС
Foto: Илустрација

Кошаркаши Црвене звезде допутовали су данас у Бањалуку пред утакмицу коју ће у суботу одиграти у Лакташима са екипом Игокее на старту нове сезоне АБА лиге.

Црвено-бијели су Српску стигли по многима са никад моћнијим саставом.

Оба тима улазе са знатно измјењеним играчким кадром у односну на прошлу сезону, посебно се то односи на Београђене који су у љетном прелазном року довели чак 10 врхунских играча попут Милоша Теодосића, Шабаза Нејпира, Адама Ханге, Јага дос Сантоса, Мајка Тобија, Рокаса Гиедраитис, Марка Симоновића...Звезда је прошле сезоне остала без титуле и сигурно је да ће већ ове покушати да врате наслов првака.  Нема сумње да ће дворана у Лакташима бити премала да прими све поклонике игре под обручима. Гостује један од најпопуларнијих српских клубова који има велику навијачку базу у Републици Српској.

Утакмица у дворани у Лакташима игра се у суботу од 20 часова, а ово ће бити 28. дуел два клуба у регионалном такмичењу (19:8 за Црвену звезду).

„Гостовање Игокеи је тежак почетак сезоне у АБА лиги против екипе која је одлично формирана са искусним и добрим играчима. Тим који је попуњен на свим позицијама, са одличним спот ап шутерима. Уосталом, показали су у утакмицама током припрема да се ради о врло озбиљној екипи, и чека нас тежак посао. Знам да у Републици Српској има много навијача Црвене звезде и позивам их да дођу и пруже нам подршку у овој утакмици“ рекао је тренер црвено-бијелих Душко Ивановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана