Звезди и званично побједа и титула

Танјуг, ГС
Звезди и званично побједа и титула

БЕОГРАД - Директор Кошаркашке лиге Србије Александар Грујин званично је регистровао синоћњи прекинути меч финалне серије плеј-офа између Партизана и Црвене звезде службеним резултатом 20:0 у корист црвено-бијелих.

На тај начин кошаркаши Црвене звезде су тријумфом 2-0 у финалу освојили девету узастопну, а укупно 24. титулу.

До прекида је дошло након бројних увреда са трибина, а затим и гађања кошаркаша Звезде тврдим предметима.

Кошаркаши Звезде напустили су терен због увреда које су упућене са трибина Милошу Теодосићу, Немањи Недовићу, Небојши Човићу и њиховим породицама.

Приликом напуштања Партизан је водио 57:45, до краја треће четвртине је остало седам минута и 54 секунде.

Црвена звезда саопштила је да ће церемонија додјеле пехара шампиону Србије и медаља, бити организована у четвртак у 19 часова у хали „Александар Николић“.

-Наш клуб је у 14 часова добио и званичну одлуку Кошаркашке Лиге Србије да је друга утакмица финала која није завршена у сриједу увече у Београдској Арени, регистрована према пропозицијама такмичења службеним резултатом 0:20 за КК Црвена звезда, који је тиме и девети пут узастопно постао шампион наше земље и заокружио изванредну сезону трећим пехаром! Сви заинтересовани Звездаши могу присуствовати овој церемонији у четвртак увече од 19 часова, а улаз у халу биће омогућен на трибинама Ц и Д – саопштио је Клуб.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана