Звезда у проблему пред пут у Италију

ГС
Foto: Taнјуг

Кошаркаши Црвене звезде у петак од 20.30 гостују Виртусу у Болоњи у четвртом колу Евролиге.

Екипа Душка Ивановића у Италију одлази послије пораза од Монака у београдској Арени, али клуб са Малог Калемегдана има и одређене проблеме пред полазак на Апенинско полуострво.

Како јављају београдски медији, црвено-бијели имају компликације са летом.

Лет из Минхен ка Болоњи, којим је екипа Душка Ивановића требало да стигне у Италију је отказан, па су црвено-бијели морали да промијене руту путовања.

Звезда ће тако летјети до Милана, а онда ће се аутобусом пребацити у Болоњу.

Са друге стране, пут Италије неће кренути Далибор Илић због грипа, а црвено-бијели неће имати ни подршку својих навијача.

Меч се игра у малој градској дворани „Pala Dozza“, која је изграђена још 1956. године и капацитета је 5.500 мјеста.

- Због великог интересовања домаће публике, црвено-бијели неће имати подршку у Болоњи, а од стране локалне полиције из Болоње клуб је званичним дописом информисан да због повишеног безбједносног ризика никоме од навијача из Београда, нити било коме од навијача Црвене звезде који имају карту неће дозвољен улаз у дворану. Карте су за куповину имали на располагању само и искључиво становници локалне регије Емилија Ромања. Како је наведено у допису, свима који су већ купили карте а не потпадају у ову категорију – карте ће бити отказане, а новац ће бити рефундиран - саопштили су из Звезде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана