Звезда саопштила: Навијачи другог клуба у дресовима Недовића убацивали предмете

Танјуг
Foto: Спортал

БЕОГРАД- Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је јутрос да има сазнања да су дио инцидената пред почетак трећег меча финала плеј-офа АБА лиге са Партизаном због којих је почетак утакмице и каснио - одговорна лица која немају никакве везе са "црвено-бијелима".

Црвена звезда је побиједила Партизан 91:78 у трећем мечу финала плеј-офа АБА лиге.

"Црвено-бијели" су смањили на 2:1 у финалној серији, која се игра на три побједе.

Утакмици су претходиле тензије пошто су црно-бијели напустили загријавање јер су их навијачи домаћег тима гађали разним предметима са трибина.

- Црвена звезда прикупља податке о четири лица која су носила дресове Немање Недовића и која су убацивала предмете на терен, а прве информације које имамо као клуб говоре - да су та лица препозната као чланови навијачке групе једног другог клуба и немају никакве везе са Црвеном звездом. Налазили су се на платформи код ТВ камера које су реализовале пренос из дворане у недјељу увече - тврде из Црвене звезде.

Из овог клуба наводе да је дворана "Александар Николић" покривена камерама.

- О свему су обавијештене и све надлежне службе које су биле задужене за обезбјеђивање утакмице, а клуб ће се чим буде добио све податке и идентитет тих особа обавијестити јавност о коме се ради. Црвена звезда још једном позива све наше навијаче који буду дошли у уторак на утакмицу, да не насједају на било какве провокације попут "поздрава" публици средњим прстом током загријавања и постигнутих кошева, као и крајње "занимљива" загријавања појединих играча - закључује се у саопштењу Црвене звезде.

"Црвено-бијели" још једном апелују на навијаче да ништа не убацују у терен и да навијају за Црвену звезду не вријеђајући никога из противничке екипе.

Четврта утакмица на програму је сутра 19.00 часова, а домаћин ће поново бити Црвена звезда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана