Звезда саопштила гдје ће дочекати Партизан у финалу АБА лиге

Танјуг
Звезда саопштила гдје ће дочекати Партизан у финалу АБА лиге

БЕОГРАД - Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је данас да ће прве двије утакмице финалне серије АБА лиге против Партизана играти у дворани "Александар Николић".

"КК Црвена звезда обавештава јавност да ће прве две финалне утакмице плеј-офа АБА лиге у којима је домаћин, организовати у хали 'Александар Николић'. Прве две утакмице финала играју се у понедељак у 20 и 30 часова као и у среду у 19 и 30", стоји на почетку клупског саопштења. 

У наставку саопштења Звезда објашњава због чега је донијета оваква одлука. 

"Одлука Клуба да утакмице финала организује у дворани у којој наш тим тренира током целе сезоне, а у којој је у континуитету од почетка плеј-офа регионалне лиге, везана је за чињеницу да је хала 'Александар Николић' прави домаћи терен за наш тим за коју смо се упркос бројним препрекама изборили током лигашког дела сезоне, уз атмосферу са трибина која је већ годинама заиста увек била велики ветар у леђа генерацијама играча Црвене звезде", додаје се у саопштењу. 

Посебно је истакнуто да због капацитета дворане, као и броја сезонских карата, дневних карата неће бити у слободној продаји.

"КК Црвена звезда жели да захвали још једном свим навијачима који су уз екипу и Клуб током целе сезоне и замоли све навијаче на максимално разумевање у наредном периоду, као и велику подршку екипи и тренеру Сферопулосу, како бисмо сви заједно стигли до циља и важних победа", закључује се у саопштењу и додаје да ће око дворане "Александар Николић" бити организовано и постављање видео-бимова, а о свим детаљима уз врло прецизне информације и инструкције око уласка у дворану и распореда сједења, Клуб ће се огласити током викенда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана