Завршни турнир Купа БиХ: Игокеа брани трофеј

М. З.
Завршни турнир Купа БиХ: Игокеа брани трофеј

ЛАКТАШИ - Кошаркаши Игокее браниће трофеј Купа БиХ на завршном турниру који ће вечерас и сутра бити одигран у Сарајеву. Актуелни освајач пехара у полуфиналу од 20 часова одмјериће снаге са Босном док ће прије њих од 17 сати играти Леотар и Широки. Екипи из Александровца ово је идеална прилика да врати пољуљано самопоуздање након два везана пораза у АБА лиги гдје је посебно болан онај од Партизана.

- Босна је послала добру понуду за организацију завршног турнира што значи да има велике амбиције односно да жели узети трофеј. Против нас имају велика очекивања што и треба да нам буде разлог више па да одреагујемо са већом концентрацијом и енергијом. Дефинитивно нас чека тешка утакмица јер ће дворана бити пуна и Куп је сасвим другачије такмичење тако да се што прије морамо прилагодити томе - изјавио је члан Игокее Коста Кондић за “Глас Српске”.

Екипа из Сарајева држи прво мјесто на табели Лиге БиХ са учинком 15-3, испред Широког који је на 15-2.

- Екипа је јако добро селектована и на нама је да зауставимо њихова два најбоља играча Војина Илића и Донтеја Карутерса. Морамо показати да смо екипа која игра виши ранг такмичења и кад уђемо са правом енергијом не би требало да имамо већих проблема. Ипак, морамо бити опрезни јер је Куп специфично такмичење у којем се дешава много изненађења. Циљ је да одбранимо трофеј и да се искупимо за поразе од ФМП-а и Партизана - навео је Кондић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана