Зашто је Јокић изостао са промотивног НБА постера? (ВИДЕО)

ГС
Зашто је Јокић изостао са промотивног НБА постера? (ВИДЕО)

Нова сезона НБА лиге почиње у уторак, 22. октобра, а оно што је посебно привукло пажњу јесте визуал најјаче кошаркашке лиге на свијету.

На промотивном постеру, преко ког је НБА лига најавила почетак нове сезоне, нашли су се Лука Дончић, Стеф Кари, Леброн Џејмс, Кевин Дурент, Џејсон Тејтум, Џејлен Брансон и Џоел Ембид, али на њему није било мјеста за Николу Јокића.

Актуелни МВП најјаче лиге на свијету за ову сезону је изостављен, иако је у претходне три од четири посљедње сезоне био проглашен за најкориснијег играча НБА лиге.

Потез НБА-а наишао је на осуду навијача широм свијета, који већ неколико дана не могу да прихвате да је из неког разлога Јокић остао ван „звјездане дружине“ са постера.

Јокић је овог љета водио репрезентацију Србије до бронзане медаље на Олимпијским играма у Паризу, а нашао се и у идеалној постави олимпијског турнира.

Денвер и Јокића ће у првом мечу нове сезоне угостити Оклахома Сити Тандер 25. октобра, а регуларни дио сезоне биће завршен 13. априла.

Два дана касније почеће мечеви плеј-ина и завршиће се 18, док плеј-оф стартује 19. априла.

Но, ако је судити по снимцима, који су посљедњих дана преплавили друштвене мреже, српски кошаркаш се није узрујао због оваквог потеза НБА. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана