За напредак на табели: Нови Mozzart дресови за КК Лијевче

ГС
Нови Mozzart дресови за КК Лијевче
Foto: Mozzart | Нови Mozzart дресови за КК Лијевче

ГРАДИШКА - Кошаркаши КК Лијевче из Нове Тополе код Градишке сезону су завршили на четвртом мјесту у Другој лиги Републике Српске. У наредном периоду желе да освоје сам врх табеле, а то би могло да им пође за руком у новој опреми коју им је у знак подршке послала компанија Mozzart.

-Изузетно нам је било драго што смо добили два сета нових дресова. Опрема је изузетно квалитетна. Чим смо их добили, одмах смо заиграли утакмицу у њима, а надамо се и новим побједама у новој опреми -каже предсједник КК Лијевче Нова Топола Градишка Славиша Гудураш.

Клуб је основан прије деведесетих, али је поново почео са радом 2008. године. Од тада су окупили око 60 чланова у сениорској, пионирској и предпионирској селекцији.

Нове Mozzart дресове обукли су првотимци који су троструки прваци Друге лиге Републике Српске. Амбиција им је да напредују на табели у свом такмичарском рангу, а могућност за улазак у Прву лигу за сада немају због недостатка финансија

Финансијску подршку клуб добија од Града Градишка, те неколико локалних спонзора и пријатеља клуба. То им је, кажу, за сада довољно за такмичење у другом рангу, а подршка у виду Mozzart опреме додатни им је подстицај за даље.

Из редова млађих селекција КК Лијевче потекли су талентовани кошаркаши које су препознали и у другим клубовима. Њихов омладинац Никола Ђаковић наступао је у Грчкој, а Срђан Кочић игра за Славију из Источног Сарајева у Премијер лиги БиХ.

Уз овакве младе таленте, којих је преко 40 у омладинском погону, клуб не мора да брине за будућност… Они ће стопама сениора који у новим Mozzart дресовима већ биљеже побједе под кошевима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана