За будуће асове: Компанија Mozzart отвара кошаркашки терен у Мостару

ГС
Foto: Mozzart

МОСТАР - Многа позната имена потекла су из кошаркашких клубова Мостара, а љубав према игри под обручима гаје бројни његови становници.

За бивше и будуће асове, заљубљенике у ову дисциплину и рекреативце, компанија Mozzart обновила је кошаркашки терен у овом граду. Свечано отварање заказано је за 19. новембар у 13 часова у Парку Тримуша, уз присуство градоначелника, кошаркаша из Мостара, као и свих љубитеља овог и других спортова.

Терен у Мостару седми је по реду у нашој земљи који је компанија Mozzart реконструисала у оквиру своје друштвено одговорне акције обнове терена.

Након Бањалуке, Добоја, Билеће, Јабланице и Бијељине, хуманитарно-спортски караван стигао је и у град на југу наше земље. Обновљени терен биће посвећен свим кошаркашима и кошаркашицама, као и осталим спортистима града Мостара.

Компанија Mozzart је обновом овог терена допринијела да понуда спортских садржаја у овом предивном граду буде још квалитетнија и да љубитељима кошарке пружи додатну мотивацију за тренинг и забаву. Сви који воле спорт и рекреацију сада ће имати прилику да на терену са специјалном подлогом и професионалним конструкцијама развијају и усавршавају умијеће игре под кошевима.

Након свечаног отварања, екипе ХКК Зрињски и Града Мостара, предвођена градоначелником, одиграће пријатељску ревијалну утакмицу. Присутни ће моћи да се пријаве и за шутирање тројки које ће најпрецизнијима донијети вриједне награде. За сваку тројку, компанија Mozzart ће донирати по 100 КМ, а укупан фонд ће бити прослијеђен у хуманитарне сврхе.

Чекамо вас у недјељу у 13 часова у Парку Тримуша у Мостару да заиграмо кошарку на новом Mozzart терену!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана