Власник Финикса против кажњавања Јокића: Суспензија би била велика грешка

GS
Foto: AP

Током првог полувремена утакмице између Финикса и Денвера десио се мањи инцидент. О томе брује сви свјетски медији, а сада се огласио један од учесника.

Никола Јокић је истргао лопту из руку власнику Санса Мету Ишбији и тиме зарадио техничку грешку. Јокић је покушао да одигра брз напад, али Ишбија га је у томе спријечио, те га је због тога Јокић одгурнуо.

Јокић је послије утакмице рекао да је „Навијач први ставио руку на њега“, а када је на питање да ли је знао о коме се ради потврдно одговорио, појаснио је свој став:

- Али он је навијач, зар не? Сједи на терену, значи да је навијач. Не може утјецати на игру, требало би да буде избачен уколико утиче на игру – казао је Јокић.  

И док се шпекулише о томе какву би казну евентуално могао добити стрбијански центар и да ли ће евентуално бити кажњен власник Финикса, управо се он огласио на друштвеним мрежама.

- Сјајна побједа за Сансе прошле ноћи у серији која је до сада фантастична. То би требало бити једина прича. Суспензија или казна за било кога због инцидента који се догодио не би била исправна. Изузетно поштујем Јокића и не желим видјети ништа слично. Узбуђени смо због пете утакмице. Идемо Санси - поручио је Ишбиа, преноси Аваз

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана