Видачић: Премијеру украсити тријумфом

Д.Д.
Видачић: Премијеру украсити тријумфом

ТРЕБИЊЕ - Кошаркаши Леотара ће премијерни наступ пред својим навијачима имати у суботу од 19 часова, када ће дочекати тузланску Слободу.

Екипе у различитом расположењу дочекују наредни дуел.

Слобода је у првом колу остварила убједљив тријумф против Спарса, док је Леотар поражен од Орловика (74:78). Слобода се значајно појачала пред сезону па су довели између осталог Санија Чампару, Исмета Сејфића, а на клупу се вратио марко Трбић па су показали високе амбиције.

За тренера Драгољуба Видачића ово ће бити веома емотиван меч, јер је водио тузлански тим.

- За нас је најважније да смо комплетни и да се опоравио Марко Марковић. Добро смо радили да бисмо исправили грешке које смо направили у првом дуелу. Сигурно је да нас очекује прави дерби. Слобода је направила веома квалитетан тим. Одликује их тимска игра. Сигурно је да имају добре појединце, не бих никог да издвојим, добро смо их анализирали и надамо се да ћемо у наредном мечу искористити неке њихове слабости. Очекујем квалитетан меч који ће одлучити ситнице, а надам се да ћемо се на крају ми радовати. Играмо на домаћем паркету, надам се доброј подршци публике и сигурно је да желимо да премијерни меч украсимо побједом - поручио је тренер Леотара Видачић.

Парови 2. коло Лиге БиХ: субота - Јахорина - Раднички (18), Спарс - Посушје (19), Леотар - Слобода (19), недјеља: Борац - Босна (16), Младост - Мостар (19), Промо - Орловик (19), Славија - Широки (20).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана