Ветерани КК Партизан убједљиво савладали Валенсију

Tanjug
Foto: sd.rs

ВАЛЕНСИЈА - Ветерани КК Партизан побиједили су данас ветеране Валенсије са 82:59, пред утакмицу 15. кола Евролиге између шпанског и српског клуба.

Петорка у саставу Валдимир Петровић, Тоза Зоркић, Саша Павловић, Ратко Варда и Бранко Синђелић је започела меч у којем су домаћи стекли благу предност. Ипак, до истека десетог минута, црно-бели су након уласка Миленка Тепића, Предрага Шупута, Луке Богдановића и Уроша Трипковића успjели да стигну до преокрета и 21:25. 

У другој дионици, Партизан први пут успијева да дође до двоцифрене предности (25:35) али домаћи смањују на 40:45 пред десетоминутни одмор. У другом полувремену, за црно-беле је заиграо и Коста Перовић који је у првих двадесет минута играо за Валенсију.

Већ средином треће дионицe, поново је предност ветарана у црним дресовима била двоцифрена, да би до краја меча она нарасла на коначних 59:82. Ветерани Партизана ће играти и у Мадриду против Реала, а појачање у том мечу биће Новица Величковић који ће се прикључити екипи у престоници Шпаније. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана