Велики скок Партизана

ГС
Велики скок Партизана

БЕОГРАД - Након одиграног четвртог кола Евролиге, неки клубови су значајно напредовали на табели, док су поједини имали благи пад.

Највеће изненађење, али оно негативно, приредио је својим навијачима актуелни првака Европе грчки Панатинаикос. Атињани су поражени у оба меча првог дуплог кола у новој сезони Евролиге.

Зелени су имали двије утакмице на страни, али свакако нису себи могли да дозволе да изгубе од Париза, новајлије у Евролиги, док су онда у репризи финала из прошле сезоне поражени и од Реал Мадрида.

Атињани се тако сада налазе на шестом мјесто са учинком 2:2.

Исти тај скор имају и кошаркаши Партизана, који су послије лошег старта сезоне, гдје су поражени на гостовањима Басконији и Реал Мадриду, сада искористили предност домаћег терена и прво савладали Бајерн у Арени, да би потом били бољи од Макабија, који је био домаћин у хали "Александар Николић".

Црно-бијели су тако направили велики скок и послије четири кола заузимају осму позицију.

Идентичан учинак са Партизаном имају и екипе Олимпијакоса, Анадолу Ефеса, Реал Мадрида, Асвела, Басконије, Макабија и Бајерна.

Са друге стране, Црвена звезда је послије велике борбе и продужетка на крају ипак била поражена од Барселоне, али црвено-бијели могу бити задовољни, јер се и даље налазе на челу табеле са учинком од 3:1. Звезда је у првом мечу овог дуплог кола у Истанбулу савладала екипу Фенербахчеа.

Са само једним поразом послије четири кола уз екипу Јаниса Сферопулоса су и Барселона, Монако, Желгирис и Фенербахче.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана