Уз М:тел доживите потпуну магију НБА лиге

Г.С.
Уз М:тел доживите потпуну магију НБА лиге

БАЊАЛУКА – Кошаркашка НБА лига улази у завршницу, тимови се боре за мјесто које воде у плеј-оф. Расту тензије на паркету али и интересовање гледалаца за најквалитетније кошаркашко такмичење.

Компанија "m:tel" сад нуди нове сјајне могућности преко којих можете да уживате у завршници НБА лиге и да на још бољи начин пратите најбоље играче свијета.

Поред мечева НБА лиге на Арена Спорт и канала на "m:tel" IPTV каналима, НБА утакмице по избору можете да пратити и онлине уз апликације: НБА League Pass или НБА Тeam Pass.

Као корисник "m:tel" претплате или интегрисаних услуга, ове апликације можете купити путем moj.mtel.ba портала, у секцији Апликације.

НБА League Pass омогућиће вам да гледате уживо све НБА утакмице у периоду од 30 дана од датума активације по цијени од 13 КМ, а НБА Team Pass да гледате свој одабрани тим уживо на свим НБА утакмицама у периоду од 30 дана од дана активације по цијени од 11 КМ.

Уз сваку активацију НБА League Pass додатка и опције НБА Team Pass, корисници мобилних услуга м:тел-а на коришћење бесплатно добијају 100 ГБ интернета за гледање НБА садржаја.

Кошаркашке виртуозе, најбоље играче који кошарку претварају у магију, потражите на НБА каналу на позицији 106 у основном "m:tel" ТВ пакету, гдје ћете бити у прилици да пратите бројне директне ТВ преносе, посебне емисије и ексклузивне госте. Ваше је да активирате апликацију и уживате у завршници сезоне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана