Ухапшен бивши кошаркаш Звезде због сумње да је претукао супругу

ГС
Foto: Агенције

Вук Радивојевић, бивши кошаркаш Црвене звезде, ухапшен је због сумње да је претукао супругу и нанио јој тешке тјелесне повреде, потврђено је за Нова.рс.

Припадници МУП-а су га одмах ухапсили.

Одређен му је притвор 48 сати, истрагу води Прво јавно тужилаштво, а како медији преносе језиво насиље догодило се у ноћи између недјеље и понедјељка.

Нова преноси да је свему претходила свађа, те да је због наношења тешких повреда супруга завршила у болници.

У периоду између 02.00 - 03.00 часова на подручју општине Звездара оштећена Л.Р. је пријавила полицији да ју је супруг физички напао, прво у возилу, којом приликом је висе пута ударио након вербалне расправе, а затим ју је по повратку у заједнички стан ударио отвореном шаком услед чега је задобила тешку повреду.

Осумњичени ће у уторак бити саслушан пред јавним тужиоцем, након чега це се прибавити извештај центра за социјални рад, подаци о потенцијалним свједоцима овог или евентуално претходних догађаја, прибавити документација о степену повреда које је задобила оштећена, те ће се предузети и друге радње у циљу утврђивања потпуног чињеничног стања околности под којима се догађај одиграо.

Вук Радивојевић је својевремено био и капитен Црвене звезде и један је од играча са највише одиграних мечева у историји клуба.

Играо је још и за Фуенлабраду, ФМП Железник, Турк Телеком, а каријеру је завршио у Игокеи у којој данас ради као функционер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана