Убједљива побједа: Црвена звезда срушила Армани

ГС
Убједљива побједа: Црвена звезда срушила Армани

Кошаркаши Црвене звезде су убједљиво савладали Армани у "Форуму", резултатом 76:62, у оквиру 21. кола Евролиге.

Изабраници Јаниса Сферопулоса су добром игром у првом дijелу игре дошли до убjедљиве предности, а потом у другом полувремену уз мање турбуленције привели меч крају и уписали побjеду.

Црвено-бијели су сада на девет побједа и 12 пораза, а исти скор има и миланска екипа.

Екипе су изједначено ушле у меч и средином прве четвртине, резултат је био готово изједначен (11:10). Недовић и Боломбој су добро отворили меч, постигли уводне поене, на другој страни је блистао Појтрес.

Ипак, у наставку су црвено-бијели много боље заиграли и тројкама у посљедња два минута дошли до велике предности. Прво је погодио Ханга за 15:17, а потом су уследиле двије Гедраитиса за +8 (15:23).

У наставку је Бартолани донио прве поене за Армани у другој четвртини, а потом је Звезда добром одбраном држала домаћу екипу без поена до истека шестог минута, преноси Б92.нет.

За то вријеме, црвено-бијели су направили 9:0 серију за убједљиво вођство. Теодосић је добрим асистенијама дириговао игром црвено-бијелих (17:32).

До краја првог полувремена, Звезда је одржавала предност, највише захваљујући Гедраитису и тако на паузу отишла са +16 (31:47).

Најрасположенији је био Рокас Гедраитис са 15 поена и четири скока, а пратио га је Џоел Боломбој са осам, колико је имао и Немања Недовић, који се повриједио током дуела са Кајлом Хајнсом.

На другој страни, по шест поена су имали Алекс Појтрес и Ђордано Бартолани.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана