У Бијељини се обустављају радови за вријеме утакмице Србије и Њемачке

Г.С.
У Бијељини се обустављају радови за вријеме утакмице Србије и Њемачке

Кошаркашка репрезентација Србије у недјељу, има пред собом један од најважнијих мечева у 21. вијеку, пошто ће се у Манили састати са селекцијом Њемачке у великом финалу овогодишњег издања Мундобаскета.

Србија чека златну медаљу на Свјетском првенству већ 21 годину, пошто је претходна освојена у Индијанаполису, када је Југославија славила против Аргентине са 84:77 послије продужетака.

Од тада се чека ново злато, а прилика је изгледна против Њемачке, док, жаргонски, али и буквално речено – цијела држава ће стати.

Слична ситуације је виђена и у Бијељини, гдје је Електро-Бијељина истакла саопштење у ком каже да ће одложити све радове на трафо станици, због утакмице.

– Због огромног интересовања наших грађана за сутрашњу финалну утакмицу Свјетског првенства у кошарци, између Србије и Њемачке и великог броја захтјева и молби да се обезбиједи електрична енергија и могућност гледања директног преноса, "Електро-Бијељина" ће одложити најављени ремонт ТС "Бијељина III". На тај начин ћемо омогућити нашим суграђанима да имају електричну енергију и да поред малих екрана бодре српске кошаркаше. Нови термин ремонта биће у октобру и ми ћемо на време обавестити наше купце – истичу у свом саопштењу.

Подсјетимо, меч између Србије и Њемачке је на програму од 14 часова и 40 минута.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана