Таварес расплакао тренера Реала након титуле (ВИДЕО)

Г.С.
Таварес расплакао тренера Реала након титуле (ВИДЕО)

КАУНАС - Током читаве сезоне тренер Реала Ћус Матео је био на мети критика, али је на крају успио да направи велики резултат и освоји Евролигу.

Мадриђани су јуче у Каунасу, у финалу Евролиге савладали Олимпијакос 79:78 и 11. пут у историји освојили ово такмичење. А на конференцији за медије након меча, центар шампиона Европе, Валтер Таварес бираним ријечима је говорио о свом тренеру.

"Тренер Матео је ово заслужио. Ви новинари би требало да му се извините. Било је много критика, много сумњи. Стално сте наводили имена тренера других екипа, али нико није истицао њега, већ само име клуба – Реал Мадрид. Он је наш шеф и због тога мора да се спомиње и његово име уз Мадрид – сваки пут. Мислим да све заслуге иду њему. Да није било њега, ни ми не бисмо дошли довде”, рекао је на конференцији након меча Таварес.

Затим је наставио у истом ритму

“Тренер Матео је био тај који је вјеровао у нас од самог почетка. Он заслужује овај трофеј више од било кога. Тренер Матео је један од најбољих људи које сам упознао у свом животу и медији би требало да му укажу поштовање. Имамо много ‘алфа мужјака’ у нашој екипи и није било лако изаћи на крај са свима, али он је то успио”, рекао је Таварес.

На његове ријечи тренер Реала се расплакао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана