Све спремно за кошаркашки спектакл на отвореном

М.З.
Све спремно за кошаркашки спектакл на отвореном

БАЊАЛУКА - Специјална кошаркашка подлога монтирана је на мјесту тениског терена у Националном тениском центру Републике Српске и на њој ће вечерас од 20 часова бити одигран први меч на турниру поводом 50. рођендана Игокее.

На мјесту гдје су средином априла снаге одмјеравали једни од најбољих свјетских тенисера сада ће се састати кошаркаши Игокее и славног ЦСКА.

Московљани су већ три дана у Бањалуци и ово ће им бити велика проба пред почетак сезоне баш као и домаћем тиму којег очекује наступ у Лиги шампиона и АБА лиги.

За ову прилику капацитет трибина је повећан монтажом додатних столица и моћи ће да прими скоро шест хиљада гледалаца. Временске прилике иду на руку организатору вечерас би требало да буде виђен спектакл јер у Републици Српској гостују екипа која је девет пута освајала Еволигу односно Куп шампиона како се некада звао.

Поред Игокее и ЦСКА у групи А још се налази Галатасарај док су у групи Б Партизан, Турк Телеком и Хапоел Јерусалим.

Занимљивост је да све екипе воде тренери са ових простора, Емил Рајковић (ЦСКА), Ненад Чанак (Турк Телеком), Звездан Митровић (Галатасарај), Жељко Обрадовић (Партизан), Александар Џикић (Хапоел) и Владимир Јовановић (Игокеа).

Распоред утакмица на рођенданском турниру 'Игоека m:tel'

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана