"Свака част Јокићу, поштујем га": Један од најпрљавијих играча НБА лиге одао признање Николи (ВИДЕЕО)

ГС
"Свака част Јокићу, поштујем га": Један од најпрљавијих играча НБА лиге одао признање Николи (ВИДЕЕО)

Кошаркаш Голден Стејт Вориорса Дрејмонд Грин је изнио утиске послије окршаја са Николом Јокићем. Нагетси су савладали Вориорсе на гостујућем терену са 119:103, а најбољи на терену је био српски центар.

Јокић је на том дуелу забиљежио 32 поена уз по 16 скокова и асистенција, остваривши тако нови трипл-дабл.

Грин је објаснио колико је заправо тешко играти против Јокића.

– Вечерас ми је приредио потпуни пакао. И апсолутно нисам имао одговоре и једноставно ћу се смијати због тога јер или се смијеш или плачеш. Тако да ћу се смијати због тога. Вечерас нисам имао апсолутно никакав одговор. А он је био сјајан. И у невјероватној је форми, човјече. Требало је да га видите како трчи тереном. Морао сам да повећам брзину неколико пута да бих га сустигао док је трчао тереном. И само је ишао. Није се уморио. Само је трчао и трчао. Свака част Јокићу. Увијек је забавно играти против њега. Имам пуно поштовања према њему. Увијек сам га имао. Свиђа ми се како обавља своје послове. Очигледно је сјајан кошаркаш – рекао је Грин и наставио:

– Јокић ме је ударио раменом у браду. И нису свирали фаул у нападу, након чега сам га обухватио. И враћао се сада на други крај терена и каже ми: ‘Брате, то је дефинитивно био прекршај.’ Рекао је 100% прекршај. Рекао ми је да то није урадио намјерно. А ја сам му одговорио да знам да то није урадио намјерно. Зато га нисам јако фаулирао, само сам га обухватио јер знам да то није урадио намјерно. Волим да играм против момака гдје постоји међусобно поштовање према раду који си уложио, раду који сам уложио, постоји здраво такмичење. И увијек уживам у части играња против Џокера – завршио је Грин, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана