Студентски центар изненадио Партизан у Београду

Танјуг
Студентски центар изненадио Партизан у Београду

БЕОГРАД - Кошаркаши Партизана поражени су данас у Београду од Студентског центра са 84:83 (22:17, 25:29, 21:21, 16:16) у првој утакмици четртфинала АБА регионалне лиге.

Најбољи у побједничком тиму били су Андрија Славковић са 22 поена и Флечер Меги са 16, док се у Партизану истакао Зек Ледеј са 20 поена. 

Гости су боље отворили утакмицу и након три минуте имали вођство од пет минута. Партизан се мучио у нападу, из акција нису долазили поени. Црногорски тим је успио да одржи предност до краја четвртине 

У другој четвртини гости су заиграли још агресивније и вођство успјели да увећају на 13 поена. „Црно-бијели“ су се ипак преко Пантера и Ледеја вратили у утакмицу. На паузу између два полувремена Студентски центар је отишао само са једним поеном предности. 

Трећа четвртина је донијела мало бржу игру обје екипе. Партизан није успио да преузме вођство, пошто се играло кош за кош. 

Посљедњу дионицу домаћи тим је отворио поенима Трифуновића који су осигурали преокрет његове екипе. До краја гости су успјели да преокрену резултат у своју корист и поведу са једним поеном минут прије краја. 

Друга утакмица четвртфинала је на програму у четвртак у Подгорици од 19 сати. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана