Стриц Борише Симанића најавио велике емоције у Арени: Делије ће имати прилику да поздраве великог шампиона

ГС
Стриц Борише Симанића најавио велике емоције у Арени: Делије ће имати прилику да поздраве великог шампиона

Стриц Борише Симанића, Младен, најавио је емотивно вече на мечу Евролиге између Црвене звезде и Асвела. Очекује се долазак Борише на утакмицу, навијачи Црвене звезде поздравиће га како доликује.

Потврђен је долазак Борише, који је жељан позитивне енергије, која му је и дала снаге у Манили послије губитка бубрега. Емотивно је било све што се десило на Филипинима, Бориша је дао крила екипи чим се јавио из болнице, а резултати екипе су били повратна енергија Бориши да превазиђе све недаће.

Сада ће и Црвена звезда, клуб за који навија и за који је играо, пружити Бориши прилику да још једном добије додатни импулс за што бржи опоравак.

Бориша наставља каријеру

Бориша Симанић је име јунака репрезентације Србије са Мундобаскета. Крилни центар Србије је у Манили на мечу са Јужним Суданом изгубио бубрег, након ударца Нунија Омота. Многи су се плашили за његову каријеру, а сада се тим поводом огласио и његов агент Мишко Ражнатовић, који је послао јасну поруку о тој теми.

Један од највећих свјетских менаџера огласио се око Боришиног стања, уз заједничку фотографију из агенције.

- Боришина прва посета агенцији након једне од најтежих повреда, које су икад задобијене на кошаркашком терену. Упркос томе, састанак је био баш као и он сам, препун позитивне енергије, планова за кошаркашки опоравак (када за то дође време), а највише од свега пун смеха, жеље и вере да долазе нови изазови на кошаркашком терену. Баш као што је то показао у Манили слањем мотивационих порука саиграчима из болничког кревета, и данас је показао снагу свог карактера, који зна да препрека до успеха нема, написао је Мишко Ражнатовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана