Српски кошаркаш Никола Јовић постигао девет поена у поразу Мајамија од Бруклина

Танјуг
Foto: Танјуг/АП

МАЈАМИ- Кошаркаши Бруклина побиједили су јутрос у гостима екипу Мајамија резултатом 107:104 у предсезонском мечу НБА лиге.

Најефикаснији у побједничком тиму био је Лони Вокер са 22 поена, док је Дејрон Шерп додао 19. Код домаћих, најбољи су били Хејвуд Хајсмит и Кол Свајдер који су постигли по 15 поена. Српски репрезентативац Никола Јовић постигао је девет поена и имао је пет скокова, две асистенције и једну блокаду за 24 минута на терену. За екипу Мајамија нису играли Џими Батлер, Тајлер Хиро и Кевин Лав.

Кошаркаши Сан Антонија побиједили су на свом терену екипу Хјустона 117:103. У побједничком тиму истакао се Девин Васел са 25 поена, док је Виктор Вембањама додао 15 уз шест скокова. У екипи из Хјустона најбољи је био Џабари Смит са 20 поена, док је Нејт Вилијамс додао 19. Српски кошаркаш Бобан Марјановић провео на терену пет и по минута, а за то време постигао је два поена и имао два скока и по једну асистенцију и украдену лопту.

Кошаркаши Голден Стејта побиједили су на свом терену екипу Сакрамента 116:115, док је Вашингтон у гостима савладао Њујорк 131:106.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана