Срђан Кочић идуће године у Славији: Жељан сам кошарке

Д. Д.
Срђан Кочић идуће године у Славији: Жељан сам кошарке

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Кошаркаш Срђан Кочић се враћа на паркет и наредне сезоне играће опет у дресу Славије.

Бивши омладински репрезентативац БиХ, освајач АБА лиге са екипом Будућности опоравио се од тешке повреде коју је прије готово двије године зарадио управо у дресу Славије на мечу против Борца у 4. колу првенства БиХ, потпуно се залијечио.

- Повреда је прошлост. Осјећам се добро, почео сам да радим са момцима и немам никакав бол. Наравно да сам жељан кошарке. Било је тешко у протеклом периоду, али сам желио да будем потпуно спреман за искушења. Срећан сам због повратка и што  опет тренирам, а урадићу све да помогнем Славији да оствари своје амбиције - истакао је Кочић.

Овај кошаркаш ће други пут да обуче дрес екипе из Источног Сарајева

- Враћам се у добро познату средину па ми је све лакше. Знам шта ме очекује у Славији, од дворане, људи са којима сарађујем. Ту је неколико момака са којима сам играо прије двије године. Такође ту је и тренер Срђан Станић с којим сам имао добру сарадњу у првом мандату и одговара ми његов стил игре. Исти је систем и мислим да ће ми све то помоћи - додао је Срђан.

Славија је почела са припремама, а клуб је значајно подмладио екипу за наредну сезону.

- Имам баш младу екипу, можда и најмлађу у лиги. Са 24 године мислим да сам други најстарији играч након капитена Дарка Дамјановића. Управо та младост требало би да буде наш адут, јер тренер воли брзу игру са пуно контакта. Вјерујем да ниједном противнику неће бити лако против нас. Сматрам да ће лига наредне сезоне бити веома изједначена и да ће бити веома квалитетна. Екипе су се појачале, има доста добрих тимова који играју и АБА 2, али се не плашимо - додао је овај кошаркаш.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана