Шпански навијачи прозивају реаловце: Изађи, Љуљ слободно! Нико из Партизана више није у Мадриду!

Г.С.
Шпански навијачи прозивају реаловце: Изађи, Љуљ слободно! Нико из Партизана више није у Мадриду!

Шпански навијачи на друштвеним мрежама од синоћ не престају да коментаришу догађаје из мадридског Визинк центра гдје је синоћ одигран други меч Партизана и Реала.

Мада се могло очекивати да бијес домаћих навијача буде усмјерен ка гостујућем тиму, прозивке су углавном упућене играчима Реал Мадрида и то на адресу најискуснијег Серхија Љуља, који је све лоше што се догодило закувао оним фаулом над Кевином Пантером.

- Била је мирна утакмица. Тачно је да ови из Мадрида не знају да губе и то се види, док Љуљу није пало на памет да закува са Индијанцем. Он је прави кривац за све ово. Вратио се фрустриран, са лошом формом у овом тренутку. Већ је речено и ништа није предузето - написао је извјесни “JuanPelegrinP”

Новинар шпанског радија “Cope” Рубен Пара исто кривицу сваљује на Љуља:

- За жаљење је оно што се догодило у дворани. Морате знати да изгубите. Ако ништа, играли су боље. Љуљ почиње ружним неспортским фаулом, Муса такође, а Јабуселе ... Веома тужно све.

- Здраво Љуљ, изађи слободно, сада нема више никог из Партизана у Мадриду - била је прозивка једног навијача који је поставио и мем са човjеком који опонаша кокошку, што је код Шпанаца симбол уплашених.

Каталонци, наравно, овакво понашање реаловаца су једва дочекали за нека своја унутрашња разрачунавања.

Насилништво као модел понашања у “краљевском клубу” недавно је успоставио фудбалер Реала Уругвајац Валверде, који је послије меча са Виљареалом на паркингу испред стадиона нокаутирао противничког играча.

 

 

LAMENTABLE lo acaecido en el Palacio. Hay que saber perder. Y si no, haber jugado mejor.
La imagen del Real Madrid de macarrismo superlativo es inaceptable.
Lo inicia Llull con una falta antideportiva feísima. Musa fatal
también. Y lo de Yabusele ya... Muy triste todo.

— Rubén Parra (@rubenparratdj) April 27, 2023

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана