Смаилагић: Пре СП сам рекао да освајамо медаљу

Милан Зубовић
Foto: ФОТО: Д. ПОЗДЕРОВИЋ

ЛАКТАШИ - Вирус који је током припрема покосио кошаркаша Партизана Алена Смаилагића и десет дана приковао за кревет утицао је да се крилни играч не буде међу репрезентативцима Србије који су на Свјетском првенству изборили финале гдје ће играти са Њемачком (недјеља, 14.30 часова).

- Још пре почетка првенства рекао сам да ћемо освојити медаљу и не знам шта даље да причам хахахаха. Очекујем да победимо и видећемо како ће се момци осећати. Чујем се са Аврамовићем, он је супер момак, одушевљен је и ово је за њега велико искуство које ће да донесе у иекипу и бићемо богатији за играча више - истакао је Смаилагић.

Он је анализирао побједу против Хапоел Јерусалима на турниру Игокее у Лакташима.

- Нема толико промена у игри, али неколико играча треба да уђе у систем. На крају ми смо екипа као породица што се видело и данас на терену као што је било прошле сезоне. Хапоел је јако добра екипа и интересантно је било играти против њих и резултат показује да је до самог краја било неизвесно. На крају нисмо одустајали, имали смо више енергије и то је то - рекао је Смаилагић.

Идући сусрет чека их против Турк Телеком у суботу у Бањалуци од 18.30 сати и то на отвореном терену Националног тениском центра Републике Српске.

- Очекујем нешто ново јер први пут играм на отвореном терену што би требало да буде занимљиво те се надам лепој атмосфери и доброј игри - додао је Смаилагић.

Против Хапоела имао је неколико снажних закуцавања.

- Мислим да је због мање килаже и рекли су ми да се не гојим више - кроз шалу је рекао Смаилагић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана