Скандал у NBA лиги: О’Нил Нуркића назвао "мекушцем"

GS
Foto: LakersZone

У медијима се појавила информација да би Јусуф Нуркић могао да тужи Дрејмонда Грина, што је потпуно избацило из такта легендарног Шекила О'Нила.

"Не знам је ли истина или не, али желим да се обратим Јусуфу Нуркифу… Нуркићу, како год се зовеш. Прича се о подизању пријаве против Драјмонда Грина. Имам проблем с тим. То само показује какав си мекушац. Уништићеш све оно што сам ја направио од високих кошаркаша", казао је О'Нил и додао:

"Разлог, господине, што те је Дрејмонд ударио је тај што зна да му нећеш узвратити. Мекушац си што си уопште помислио да подигнеш тужбу. Ово је нешто што бих ти рекао у лице ако бих те видио. Не можеш да тужиш некога, само мораш да подигнеш своје велико ду*е и неком узвратиш ударац. Шта мислиш о томе, мекушац?"

Ипак, Нуркић је путем друштвених мрежа демантовао наводе да је размишљао о тужби.

"То никад нисам рекао! Људи измишљају та ср*ња. Шекиловићу, ја нисам одавде. Не троши ми се новац и нико се више не туче у овој НБА лиги", одговорио је Нуркић.

Подсјетимо, Грин је брутално нокаутирао репрезентативца БиХ Јусуфа Нуркића на утакмици. Наиме, у једном дуелу Грин је из окрета песницом ударио Нурикића у главу и центар Финикса је истог момента завршио на земљи.

Тако је зарадио 18. искључење у каријери, а већ треће ове сезоне, преноси Сербиантимес.

НБА лига је хитно реаговала и ријешила је да суспендује Грина на неодређено вријеме јер има "историју неспортског понашања".

 

Shaq calls Jusuf Nurkic ‘soft’ for thinking about pressing charges on Draymond Green

“You’re going to ruin what i created in the big man alliance…This is something I would tell you to your face if I saw you. You can’t press charges, you just gotta get your big a** up and hit… pic.twitter.com/mSfUim8r8V

— NBACentral (@TheDunkCentral) January 12, 2024

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана