Сјајна побједа Партизана над Асвелом!

GS
Foto: Sportal

Нова сјајна побједа Партизана! Изабраници Жељка Обрадовића уписали су доминантан тријумф над екипом Асвела у оквиру 18. Кола најелитнијег такмичења на Старом континенту, пошто су пред домаћим навијачима славили резултатом 90:77.

Кошаркаши Партизана су у уторак увече дочекали последњепласирану екипу Евролиге и свима је било јасно да ће „парни ваљак“ у меч ући уз епитет фаворита, а ту улогу је без много муке и оправдао.

Београдска Арена очекивала је прави спектакл, а управо је то и гледала. У престоницу Србије су се вратили, како би одмјерили снаге са бившим клубом, Борис Дало и Жофри Ловерњ који су поздрављени громогласним аплаузом, а потом су им уручене и награде.

Сјајно су изабраници Жељка Обрадовића ушли у меч. Били су поприлично агресивни у одбрани, док су у офанзиви показивали сјајне шутерске вјештине, те су лако дошли до двоцифреног вођства на крилима сјајне атмосфере. Нити у једном моменту се није доводило питање побједника у питање, па су тако црно-бели дошли до девете побједе у елитном такмичењу, преноси Спортал.

Партизан је сада на скору од десет побједа и осам пораза, док је екипа Асвела и даље посљедња на табели са свега две побједе и 16 неуспјеха.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана