Симанић: Осјећам се помало заборављено

Д.Д.
Симанић: Осјећам се помало заборављено

БАЊАЛУКА - Крилни центар Бориша Симанић био је члан кошаркашке репрезентације Србије која је у Манили на љето 2023. године освојила сребрну медаљу на Свјетском првенству.

Нажалост, током наступа за српски национални тим, 26-годишњи кошаркаш доживио је повреду због које досад није одиграо ниједан минут професионалне кошарке.Симанић је због ударца који му је задао Нуни Омот, репрезентативац Јужног Судана, остао без бубрега, а још нема професионални ангажман за нову сезону.

У вези са Боришиним наставком каријере, говорио је његов стриц Младен Симанић. Он је на свом профилу на друштвеној мрежи "X" пренио ријечи Борише Симанића.

- Сигуран сам да ћу бити спреман за наставак каријере, али још не знам где јер је много тешко наћи клуб који ће ангажовати играча са оваквом повредом. Моја жеља је да то буде негде у Србији зато што је ту доктор Гага (др Драган Радовановић), у којег имам пуно поверење. Да бих то остварио, потребна ми је помоћ савеза и државе да направим адекватан уговор. Досад сам имао нека обећања, али остало је само на томе. Полако се осећам заборављеним - рекао је Симани у интервјуу за портал Република.

Посљедњи тим у Боришиној каријери био је Сарагоса, а претходно је наступао за Црвену звезду, ФМП и Мегу. Иначе Симанић је током љета тренирао са репрезентацијом Србије, тако да се очекује његов повратак на паркет.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана