Сферопулос: Сваки играч је дао све од себе за овај трофеј

Танјуг
Сферопулос: Сваки играч је дао све од себе за овај трофеј

Желим да честитам мојим играчима на солидној утакмици. Није лако играти дерби у оваквој атмосфери. Ово је сјајан дан за нашу организацију”, рекао је тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос послије побједе његовог тима над екипом Партизана резултатом 85:79 у финалу Купа Радивоја Кораћа.

Црвени-бијели су четврти пут узастопно освојили трофеј, а укупно 13. пут у историји национални куп.

“Нисмо почели добро. Партизан је у првом полувремену контролисао утакмицу. За нас је јако важна била завршница првог полувремена када смо реаговали добро у одбрани, такође смо у нападу били добри", истакао је Сферопулос на конференцији за медије.

Велики кредит дајем тиму који је радио сјајно са играчима, имали смо много проблема али пошто смо на крају побиједили нема потребе за изговорима, додао је грчки стручњак.

"Имали смо проблем да Лазићем и Теодосићем. Зато желим да честитам терапеутима који су учинили све да они играју на овом мечу”, рекао је Сферопулос и нагласио да је сваки играч дао све од себе.

"Играчи су се много трудили. Видјели сте који су напор пружили како би побиједили на овом мечу. Због проблема које смо имали са Лазићем и Теодосићем, имали смо само један тренинг са контактом. Сваки играч је дао све од себе како би се освојио трофеј", закључио је Сферопулос.

Партизан није успио, Звезда одбранила Куп

Милош Теодосић МВП финала Купа Радивоја Кораћа

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана