Сферопулос: Ова побједа је заслуга играча

Танјуг
Сферопулос: Ова побједа је заслуга играча

БЕОГРАД- Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је након утакмице са екипом Фенербахчеа, да је вечерашња побједа заслуга играча.

Кошаркаши Црвене звезде побиједили су вечерас на домаћем терену екипу Фенербахчеа резултатом 87:56 у утакмици осмог кола Евролиге.

-Ово је заслуга играча. Одиграли смо од првог до посљедњег секунда на начин на који желимо да играмо и којем тежимо. Надам се да ћемо наставити у истом ритму који смо имали против Фенербахчеа. Све је функционисали сјајно. Одбрана је била на жељеном нивоу, стекли смо самопоуздање за игру у нападу, навијачи су нам уливали додатну енергију и вјерујем да смо их заиста обрадовали великом побједом - истакао је Сферопулос.

Он је додао и да нема мјеста слављу.

-Сви заједно настављамо са борбом, а чекају нас велика искушења у наставку сезоне. Шабаз је сломио нос и слиједи му пауза, неће морати на операцију и то је колико, толико добро. Јаго је повриједио кољено, у овом моменту не знам каква је тачна ситуација. Надам се да неће дуго паузирати -  закључио је Сферопулос.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана