Сферопулос открио ко још одлази из Звезде

Танјуг
Сферопулос открио ко још одлази из Звезде

БЕОГРАД - Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је послије вечерашњег пораза од Реала (58:72) да је одбрана била добра и да је напад заказао, додајући да су неки играчи дали све од себе, а да су други могли да одиграју много боље.

-Играли смо против изузетно квалитетне екипе, шампиона Европе и лидера на табели. Играли смо против најбоље одбране и једног од најбољих напада Евролиге. Задржали смо тај напад на само 72 поена. Имали смо неколико прилика да се можда вратимо, али промашили смо много зицера и отворених тројки. Неки играчи су дали све од себе, али неки су могли много боље -  рекао је Сферопулос на конференцији за новинаре послије утакмице.

На трибинама Арене било је 19.714 навијача.

-Хвала навијачима који су били уз нас и подржавали у тешким тренуцима и вјерујем да ће стићи бољи дани - додао је Грк.

Што се тиче Шабаза Нејпира, који је тражио да не игра вечерас јер преговара са другим клубом, Сферопулос је рекао да Американац неће одиграти више ниједан меч у дресу Звезде.

-Није лако пронаћи нове играче у овом тренутку, али довели смо Фредија Гилеспија јер он може да нам донесе енергију под обручима и у одбрани. Покушаћемо да доведемо квалитетног играча као замјену за Нејпира, али тржиште је веома сиромашно и пола Европе тражи појачања – истакао је.

Сферопулос је потврдио да ће Огњен Кузмић напустити Звезду и истакао да Мајк Тоби остаје у клубу.

-Кузмић је ван тима јер тешко може да добије минуте у овом тренутку. Он је велики професионалац и веома вриједно ради, али ће морати да напусти екипу и нађе нови клуб. Тоби је дио тима, остаје у екипи, свјестан је да може и мора много боље и радиће на томе да се поправи - закључио је Сферопулос.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана