Сферопулос: Најважнија побjеда од мог доласка

Танјуг
Foto: Taнјуг

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је вечерас послије тријумфа над Партизаном да је ово најважнија побједа за клуб од његовог доласка и додао да је она поклон навијачима "црвено-бијелих".

Кошаркаши Црвене звезде победили су вечерас у Београду екипу Партизана резултатом 88:72 у мечу 19. кола Евролиге.

"Честитам играчима, одиграли смо одличну утакмицу, поготово прво полувријеме. Веома је важно што смо имали шесторицу двоцифрених играча и чак 21 асистенцију. Цијела екипа је одиграла на високом нивоу, ово је тимска побједа. У другом полувремену Партизан је покушао да се врати, то смо и очекивали, јер је у питању квалитетан тим, али смо мање-више контролисали цијелу утакмицу", рекао је Сферопулос на конференцији за медије послије утакмице.

Црвена звезда је на овом мечу имала велику подршку навијача. "Црвено-бијеле" је на утакмици са Партизана бодрило 20.143 навијача.

"Хвала навијачима на великој подршци, били су уз нас, они су наш шести играч и ова побједа је поклон њима. Ово је и најважнија побједа за клуб од мог доласка, знамо колико свима она значи", додао је Сферопулос.

На утакмици са Партизаном повриједили су се кошаркаши Црвене звезде Никола Топић и Џоел Боломбој. Сферопулос је рекао да ће степен повреде двојице играча бити познат сутра ујутру.

"Обојица су задобила повреде и послије утакмице су кренули у болницу на додатне прегледе. Њихово стање биће познато сутра", закључио је Сферопулос и додао да Лука Митровић неће бити спреман за суботу и меч са Цедевита Олимпијом у 15. колу регионалне АБА лиге.

Обрадовић: Прво полувријеме наше најгоре у сезони

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана