Сферопулос: Екипа неће пасти психолошки после овог пораза

Танјуг
Сферопулос: Екипа неће пасти психолошки после овог пораза

БЕОГРАД - Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос послије пораза од Арманија (93:71) рекао је да екипа неће пасти на психолошком плану после овог неуспјеха.

-Одиграли смо одлично прво полувријеме, затим започели друго веома добро. Услиједио је тајм-аут послије којег је кренула серија ривала и то је уз неколико наших промашених отворених шутева и зицера промијенило моментум утакмице. Покушавали смо промјенама одбране да се вратимо, али је Армани нападачки био изузетан - рекао је Сферопулос на конференцији за медије.

Преузимам потпуну одговорност за овај пораз и покушаћу да пронађем рјешење да екипа игра много боље у наредном периоду, додао је грчки стручњак.

-Имамо искусну екипу која сигурно неће пасти послије овог пораза – нагласио је.

Звезди су синоћ недостајали повријеђени Бранко Лазић и Адам Ханга.

-Нисмо имали комплетан тостер, али не желим никакав алиби због тога. Кад је у питању Ханга он ће се у недјељу прикључити тренинзима екипе и очекујемо да се полако враћа у ритам и тим -додао је Сферопулос.

Захвалио је навијачима на великој подршци, у Арени је било 19.854 навијача.

-Хвала навијачима, много нам значи њихова подршка, знамо да смо их разочарали, али надамо се да ће остати уз нас и да ћемо заједно превазићи овај тежак период - закључио је Сферопулос.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана