Ражнатовић: Никола Јокић је надмашио Дражена Петровића

Tanjug
Foto: Arhiva

МАДРИД - Кошаркаш Денвера Никола Јокић најбољи је играч са простора бивше Југославије, изјавио је менаџер српског репрезентативца Мишко Ражнатовић, преноси шпански Ас.

"Увек ће ми бити тешко да признам да је неко бољи од Дражена Петровића, али после свега што је Јокић направио, мислим да је већ можда испред њега. Сви остали су далеко иза", рекао је Ражнатовић.
  

 "Наравно, морамо да узмемо у обзир период у коме је Дражен играо, када је НБА лига била затворена за Европљане. Постизао је више од 40 поена, ушао у трећу петорку сезоне, то су невероватне ствари за деведесете године прошлог века. До данас, његова кошарка, елеганција покрета, највећа је фузија спорта и уметности коју сам у животу видео", додао је Ражнатовић.
 

   Он је истакао да нико није очекивао да ће Јокић овакве домете.
  

 "Било је јасно да је невероватан таленат, било је нешто природно у њему. Међутим, нико није могао да помисли да ће да постане двоструки МВП, посебно без великих атлетских способности. Драго ми је што ми је доказао да сам погрешио, игра невероватно и надам се да ће тако да настави", додао је менаџер кошаркаша Денвера.

    Ражнатовић је истакао да је Јокић скроман кошаркаш.
 
   "Не обраћа пажњу на ствари ван терена, друштвене мреже и слично. Скроман је и тачан. У интервјуима и јавним наступима показује да је озбиљан и интелигентан. Изградио је имиџ ван терена и постао човек у кога би нове генерације требало да се угледају", закључио је Ражнатовић.
    

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана