Распоред утакмица на рођенданском турниру 'Игоека m:tel': Све пршти од сјајне кошарке

Г.С.
Распоред утакмица на рођенданском турниру 'Игоека m:tel': Све пршти од сјајне кошарке

Утакмице које нас очекују на Интернационалном кошаркашком турниру поводом првих 50 година клуба 'Игоека m:tel' донијеће најбољу кошарку на терен у Бањалуку и Лакташе.

Од 6. до 9. септембра играју се утакмице између 6 клубова, формираних у двије групе – сваки тим игра са сваким, док ће се 10. септембра одиграти утакмице за пето, треће и прво мјесто.

На паркету у Бањалуци и Лакташима заиграће горостаси европске кошарке - КК ‘Партизан Моззартбет’, КК ‘ЦСКА’, КК ‘Турк Телеком’, КК ‘Галатасараy НЕФ’, КК ‘Хапоел Јерусалем’, а заиграће и ветерани домаћина са ветеранима пријатељских клубова.

Свечано отварање турнира одржаће се 6. септембра са почетком у 20 часова када ће снаге одмјерити КК 'Игоека м:тел' и КК ‘ЦСКА’ на централном терену Националног тениског центра.

Наредна два дана очекују нас утакмице у Лакташима – 7. септембра у 17 часова утакмица КК ‘Хапоел Јерусалем’ и КК ‘Турк Телеком’, а у 20 часова утакмица КК 'Игоека м:тел' и ‘Галатасараy НЕФ', док ће  8. септембра играти ‘Галатасараy НЕФ' и  КК ‘ЦСКА’ у 17 часова и КК ‘Партизан Моззартбет' и КК ‘Хапоел Јерусалем’ у 20 часова.

Четврти дан турнира, 9. септембра, очекује нас сусрет ветерана на терену у Националном тениском центру у 17 часова, а потом у 20 часова утакмица КК ‘Турк Телеком’ и КК ‘Партизан Моззартбет’ у 18 часова и 30 минута.

Финални дан турнира, 10. септембар обиљежиће утакмице за пето и треће мјесто у Спортској дворани Лакташи, те утакмица за прво мјесто, праћена свечаним затварањем, у 20 часова на централном терену Националног тениског центра у Бањалуци.

Све говори – Бањалука и Лакташи ће пет дана бити центар најбоље кошарке, сјајног дружења и спортског духа. Уз ватрену публику, у кругу пријатеља, 'Igokea m:tel' ће спектакуларно прославити велики јубилеј.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана