Прво славље Јахорине у Лиги БиХ: Тријумф за анале

ГС
Прво славље Јахорине у Лиги БиХ: Тријумф за анале

ПАЛЕ - Побједа Јахорине над Радничким у другом колу Лиге БиХ заувијек ће се памтити у редовима клуба јер је у питању први тријумф у елитном рангу.

Екипа из Пала дебитант је у највишем рангу и славила је резултатом 86:72. Чету тренера Мира Вукоја до побједе против тима из Горажда који је такође дебитант предводио Стефан Мијовић са 17 поена, Рајко Гутаљ додао је 15, а по 14 су убацили Гојко Суџум и Филип Симић. 

- Славље у локалном дербију даје ти енергију за наредни мјесец, а кад изгубиш онда имаш проблем. Уписали смо пораз од Славије па је било тешко вратити се психолошки током седмице уз проблеме са повријеђеним играчима. Пред крај седмице смо се скупили и ухватили прави тренажни ритам мада се на почетку видио недостатак тренинга. Гости су водили, а ми смо јурили резултат док нас није “пробио први зној”. Тада смо преузели контролу утакмице, подигли темпо и добро другу, а поготово трећу четвртину те стигли до побједе. Прва побједа много нам значи и утисци су веома позитивни јер нам је подигла самопоуздање. Раднички нам није непознаница јер смо играли са њима. Вјерујем да ћемо доћи до циља. Он је борба за првих пет мјеста и пласман у Лигу за првака. Биће тешко јер има доста квалитетних тимова - додао је Вукоје. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана