Ево како је Ђоковић честитао Јокићу

ГС
Foto: Твитер

Огласио се најбољи тенисер свијета и освајач 23 гренд слема на свом инстаграм профилу и уз сјајну карикатуру Јокића који на коњу проноси НБА пехар кроз Стјеновите планине написао шта мисли о кошаркашу Денвера.

"МВП!!!", писало је, потом је на ћирилици стајала честитка и ријечи: "Честитам брате, најбољи си", а испод на енглеком ријеч "greatness" или преведено на српски "величина".

Од недавно су и у контакту двојица најбољих српских спортиста, пошто је током Ролан Гароса Новак Ђоковић нашао начина да набави Јокићев број., преноси Мондо.

"Видео сам његов интервју и поласкан сам. Заиста сам му захвалан. Нисмо били у контакту, јуче сам набавио његов број, тешко га је наћи ових дана, али послаћу му поруку да му захвалим. Дирнуо ме је дивним речима и мислим исто о њему. Тако је скроман, тако једноставан момак. У једној од најпопуларнијих лига на свету је у свим спортовима и доминира три године. Слушајући Леброна, Дејвиса, Ембида, Адетокумба... Колико похвала имају за њега, све то ме чини поносним на њега. Ми у Србији смо кошаркашка нација, били смо доста добри у том спорту, али никад нисмо имали некога тако успешног у НБА лиги као њега. Све похвале њему и надам се да ћу га једног дана гледати како игра уживо", рекао је недавно Новак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана