"Проблеми" Партизана након меча са Игокеом

М. З.
"Проблеми" Партизана након меча са Игокеом

ЛАКТАШИ - Неколико кошаркаша Партизана под пратњом припадника обезбјеђења напустило је паркет дворане у Лакташима након утакмице са Игокеом.

Први пут се у Лакташима десило тако нешто, односно да је обезбјеђење морало да спроводи играче гостујуће екипе, а разлог за то­ нису никакве ружне сцене или неки други проблеми. У питању су била дјеца која су утрчала на паркет и окупирала своје љубимце са жељом да им се они потпишу на дрес или мајицу, односно да се усликају с њима. Играчи су се трудили да им изађу у сусрет па је већина дјечака и дјевојчица, али и оних мало старијих успјела да добије успомену на гостовање београдског тима ове сезоне. Због тога је неколико играча добрано каснило у свлачионицу на састанак са тренером Жељком Обрадовићем, али најтрофејнији стручњак Европе овај пут није имао много замјерки на њих јер су лако надиграли Игокеу са 98:52.

- Хвала навијачима што су дошли да нас подрже јер нам сада треба подршка. Пред нама је Куп Радивоја Кораћа којег морамо да освојимо и да се вратимо на ниво као што смо играли у децембру који је био наш најбољи месец. Морамо да наставимо са оваквом игром. Ако освојимо Куп, окренућемо сезону и вратићемо навијачима оно што треба. Недостаје нам концентрација и енергија, што је тренер рекао пре утакмице, и на томе радимо - рекао је члан Партизана Тристан Вукчевић.

Центар београдског тима Балша Копривица имао је слично мишљење.

- Ушли смо веома смирено и концентрисано у утакмицу, онако како смо хтели. Имали смо добар проток лопте и сви смо играли са добром енергијом, што нас је довело до доброг резултата. Много важна победа за нас, утолико више што су нас победили први пут. Сада нас чека Куп Кораћа. Очекујемо добре мечеве и наше навијаче да нас подржавају као и увек - навео је Копривица.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана