Прњавор освојио Добој

Г.С.
Прњавор освојио Добој

ДОБОЈ- Екипа Прњавор 3х3 у саставу Александар Петровић, Марко Слијепчевић, Муџахид Смајловић и Немања Станковић побједници су турнира у Добоју, који је игран у склопу лиге Републике Српске.

Прњаворчани су у финалу са 21:18 савладали екипу АК Секулић из Србије за коју су играли Стефан и Немања Жигон, Милош Шупица и Ђорђе Петровић. Након праве драме у финалу, задовољство није крио Смајловић, казавши како је екипа била у паду форме и да је коначно у Добоју се вратила на прави пут.

-Знали смо шта нас чека.Тежак пораз је иза нас био у Трну у склопу лиге Републике Српске, а прије тога заустављени смо на турниру у Хрватској након продужетка, затим у инсотранству несрећан пораз у финалу. Ипак, уз сав притисак одиграли смо тешке и јаке баскете и на крају стигли до побједе у финалу против изузетно квалитетне екипе из Србије, истакао је Смајловић.

Четвртфинале: Прњавор –   Wирац.нет 21:19, др Зрнић – Арборист  21:20, АК Секулић (Србија)  –  Интерсити (Хрватска) 21:15, Монте Карло Дервента – Порко Траде 12:11

Полуфинале: Прњавор –  др Зрнић 21:17, АК Секулић (Србија) – Монте Карло Дервента 22:17, Финале: Прњавор – АК Секулић (Србија)  21:18

Наредни турнир лиге Република Српска игра се 2. јула у Модричи, који је увод у паклени јулски распоред од 14  турнира.Ове године лига се игра у 25 градова Српске, а финални турнир заказан је за 6. август када ће бити познат и освајач слота за челенџер у Француској. На финалном турниру учествују само екипе из Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана