Припреме Јокића за Олимпијске игре на баскету у Сомбору (ВИДЕО)

ГС
Foto: Принтскрин

Српски ас Никола Јокић квалитетно проводи вријеме у Сомбору.

Послије боравка на хиподрому у родном граду са Богданом Богдановићем, појавио је и видео снимак на којем се види центар Денвера како игра "баскет" три-на-три на бетонском терену у родном граду.

Прије него што је Јокић, најзвучније име на ширем списку Светислава Пешића за Олимпијске игре у Паризу, почео да се припрема са суграђанима, имао је повод за славље у недјељу.

Његово грло Амстердам ЈМХ тријумфовало је у четвртој касачкој трци на хиподрому КК Војвођанин у Сомбору, а тријумф је прославио са Богдановићем, ком је уручен пехар.

Олимпијски турнир у кошарци играће се у Лилу и Паризу. Селекција Србије у групи је са САД, Јужним Суданом и побједником квалификационе групе у Порторику, гдjе су фаворити Италијани и Литванци.

Никола Јокић још није званично потврдио учешће у репрезентативним обавезама овог љета. Прошле године пропустио је Мундобакет у Манили, а прије двије године је са Србијом на Евробаскету стигао до осмине финала.

Претходну НБА сезону Јокић је завршио у другој рунди плеј-офа. Денвер Нагетси су испали у седмој утакмици полуфинала Западне конференције у окршају са Минесота Тимбервулвсима и нису одбранили наслов првака, пише Спорт Клуб.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана