Приједор трећи у Инђији

Д. Д.
Приједор трећи у Инђији

ПРИЈЕДОР - Кошаркашки клуб Приједор Спартак одиграо је прве контролне мечеве у склопу припрема за дебитантски наступ у првенству БиХ. Екипа тренера Данила Палалића је учествовала на веома јаком турниру у Инђији, гдје је на крају освојила треће мјесто.

Приједор Спартак је у полуфиналу овог такмичења поражен од БКК Раднички 64:86, да би у утакмици за треће мјесто савладао домаћима Железничар Инђију 96:91.

Тренер Палалић истиче да су ово биле прве провјере, тако да је стекао слику о својој екипи која је наступила без Дражића на овим мечевима.

- Имали смо прве провјере које су нам дале јаснију слику о томе како смо радили у припремном периоду. За нас су ове провјере биле добре, јер смо одиграли мечеве са квалитетним тимовима који нападају виши ранг. У први дуел против Радничког смо ушли практично из аутобуса, тако да се то осјетило у игри, док смо у другом били пуно бољи против домаћина. Сигурно је да имамо још много тога да поправљамо у нашој игри. Оно што нам је било видљиво након ових мечева је да нам је у играчком кадру потребно још једно појачање и да ћемо морати да га тражимо и покушамо да што спремнији дочекамо старт такмичења у БиХ. Имамо још времена да исправимо недостатке, посебно јер је ово млада екипа која сигурно може да напредује и која треба кроз овакве мечеве додатно да сазријева - поручио је тренер Палалић.

Приједор Спартак ће се сутра наћи у жријебу за првенство БиХ, чији је почетак планиран 6. октобра. До старта првенства екипа ће одиграти још двије контролне утакмице. Први ривал ће бити Борац из Бањалуке, а затим слиједи и гостовање код Младости у Мркоњић Граду.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана