Приједор Спартак наставио сарадњу са још три кошаркаша

Д.Д.
Приједор Спартак наставио сарадњу са још три кошаркаша

ПРИ­ЈЕ­ДОР - Шам­пи­он Ре­пу­бли­ке Срп­ске ко­шар­ка­шки клуб При­је­дор Спар­так по­ла­ко ком­пле­ти­ра еки­пу за на­ступ у пр­вен­ству БиХ. Пр­ви за­да­так струч­ног шта­ба био је да са­чу­ва око­сни­цу ти­ма и то се по­ла­ко оства­ру­је.

При­је­дор­ча­ни су пр­во про­ду­жи­ли са­рад­њу са ка­пи­те­ном Ла­за­ром Дра­жи­ћем, Ко­љом Ву­чи­ни­ћем и Сер­ге­јом То­до­ро­ви­ћем. Са­да је до­го­во­рен на­ста­вак са још три игра­ча.

- Пр­ва же­ља је да са­чу­ва­мо око­сни­цу ти­ма из про­шле се­зо­не. По­ред тих мо­ма­ка до­го­во­ри­ли смо се о на­став­ку са­рад­ње и са Ср­ђа­ном Лон­ча­ром, Не­ма­њом Стан­ко­ви­ћем и бли­зу смо до­го­во­ра са Бо­ја­ном Лу­ли­ћем, чи­ме би­смо тај пр­ви за­да­так очу­ва­ња ти­ма оства­ри­ли. Та­ко­ђе пре­го­ва­ра­мо смо и са не­ко­ли­ко по­ја­ча­ња. Ри­јеч је о про­вје­ре­ним до­ма­ћим ко­шар­ка­ши­ма ко­ји би нам сво­јим ис­ку­ством тре­ба­ло да по­мог­ну у на­ред­ној се­зо­ни, ка­да ће пр­ви циљ При­је­дор Спар­та­ка би­ти оп­ста­нак у елит­ном ран­гу - по­ру­чио је тре­нер Да­ни­ло Па­ла­лић.

При­пре­ме При­је­дор Спар­та­ка по­че­ће кра­јем мје­се­ца.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана