Пријатељи надиграли ветеране Игокее ФОТО/VIDEO

Милан Зубовић
Пријатељи надиграли ветеране Игокее ФОТО/VIDEO

БАЊАЛУКА - Екипа Пријатељи ветерани побиједила је екипу Игокеа ветерани резултатом 82:62, у ревијалној утакмици одиграној на турниру Игокее која обиљежава 50. рођендан.

У утакмици без такмичарског набоја, на моменте су виђени добри потези мада су обје екипе више биле орјентисане на шутеве из даљине, а након меча велике количине леда за хлађење кољена донешене су у обје свлачионице.

Састав Ветерана Игокее предводио је предсједник Републике Српске Милорад Додик који је некада играо за овај клуб када се он још звао Поткозарје.

Он је сусрет завршио са четири поена, а најбољи у његовом тиму био је Милан Дозет са 24 поена.

Предраг Врањеш и Мирко Добрић убацили су по осам, Чедомир Витковац шест, Синиша Ковачевић четири, Вук Радивојевић три, а по два Зоран Петковић и Дарко Чубриловић.

Милош Коматина и Раде Гргић нису се уписали међу стријелце док је екипу са купе предводио најуспјешнији тренер у историји клуба Драган Бајић.

 С друге стране нашли су се прекаљени асови који би према општој оцјени, да су десетак година млађи, лагано могли да играју запажену улогу у Евролиги јер је међу њима било много бивших репрезентативаца као и играча из НБА лиге.

Код побједника најбољи је био Игор Ракочевић са 15 поена, пратио га је Марко Шћекић са 12, Владимир Мицов убацио је 12, Новица Величковић десет, Перо Антић девет, Владимир Мицов шест, Миле Илић и Жaрко Чабаркапа по пет, а Иван Раденовић и Марко Симоновић по два.

У улози њиховог тренера нашао се Марко Бараћ.

Додик предводи ветеране Игокее ФОТО/VIDEO

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана