Пријатељ Кобија Брајантa открио изненађујуће детаље

GS
Пријатељ Кобија Брајантa открио изненађујуће детаље

Пријатељ Кобија Брајант из дјетињства открио је изненађујуће детаље.

Брајант је легенда кошарке и многима важи за једног од омиљених играча, а он је током каријере имао велики број рекорда и пет освојених шампионских титула са Лос Анђелес Лејкерсима.

Коби је заједно са својом кћерком Ђијаном и њеним другарицама из школе погинуо у хеликоптерској несрећи 26. јануара 2020. године.

Његов некадашњи пријатељ Кевин Санчез је током гостовања на подкасту "Blood with the razor wire " открио да Коби Брајант баш и није био добар човјек.

"Види, не желим да ми неко даје поклоне или донира новац, не желим то с***е. Тако сам рекао Кобију. Само сам желио да ме одведе негдје у Лос Анђелесу и упозна ме са људима који би ми помогли да зарадим новац. Само је требало да ме убаци и ја ћу одрадити све остало, неки посао, небитно, бенефит за мене лично. Не желим ништа бесплатно, желим да напорно радим за себе", почео је Кевин причу.

Кевин Санчез тврди да је број који му је Коби дао заправо водио ка асистенту који није могао да му помогне и да више није звао тај број.

Потом је истакао да је разговарао и са Кобијевим рођаком и да су истакли:

"Коби је био ужасан човјек. Није хтио никоме да помогне, чак ни породици", рекао је Кобијев неименовани рођак према причи Кевина Санчеза.

Ова изјава је привукла велику пажњу и даље се говори како Кобија није интересовала породица и да се није према њима опходио како треба.

"Када је изградио своје царство, није помогао сестрама и оне су морале да раде нормалне послове као остали људи. Ипак, како се неко односи према својој породици не треба да те се тиче, јер су приватне ствари", поручио је Санчез, преноси "б92".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана